Panther's Homepage

Go to content
Velkommen

Denne hjemmeside er hovedsageligt lavet, så familie og venner, som jeg ikke ser så tit, kan følge med i, hvad jeg går og foretager mig. Nu er dansk jo ikke lige frem et verdenssprog, så for at internationale bekendtskaber også kan følge lidt med, har jeg valgt at lave en engelsk version af hjemmesiden også.

Inden jeg slipper dig løs på hjemmesiden, vil jeg give svaret på et evigt tilbagevendende spørgsmål, når jeg møder nye mennesker: Hvorfor har du valgt navnet Black Panther? Da jeg i 1999 for første gang skulle prøve at chatte, havde jeg besluttet at installere ICQ. Som de fleste ved, kræver det et nickname, og så skulle jeg finde på sådan et. Jeg har altid været fascineret af kattedyr, og da jeg kiggede rundt i mit værelse, faldt mine øjne på en plakat, som jeg har hængende. Billedet af plakaten kan du se herunder. Det var årsagen til, at jeg valgte Panther. Det næste skridt i at være online var, at jeg gerne ville have min egen hjemmeside og, selvfølgelig, eget domæne. Naturligvis var www.panther.dk optaget, så jeg prøvede www.blackpanther.dk i stedet, og minsandten om jeg ikke var heldig - det domæne var ledigt. Det er historien bag domæne navnet, men jeg foretrækker stadig den korte udgave - Panther.

Nå, men nu er det vist også på tide, at jeg stopper alt skriveriet her, så du kan kigge på nogle af alle de andre flotte sider ;-)

God fornøjelse.
Back to content