Nyheder - Panther's Homepage

Go to content

Database server projekt på arbejdet

Panther's Homepage
Published by Panther in Nyheder 2016 · 9 October 2016
Det har været både en travl og meget spændende periode på arbejdet. Vi har tidligere haft en konsulent til at stå for installation, drift mm af vores databaser servere. Nu var tiden kommet til ændre på tingene, så vi selv stod for driften. I samme forbindelse forhørte vi os lidt rundt hos andre konsulenter, for når man ikke selv har viden på området, så er det meget godt at indsamle information, så man kan vurdere om konsulenten er 'god nok'.

Desværre kunne vi hurtigt konstatere, at vores nuværende konsulent ikke var god nok på installation/drift området, og vi fandt derfor nogle andre. Jeg skulle overtage installation/drift, og vi startede med at hyre en konsulent til at lære mig de mest fundamentale ting. Da det var på plads, og jeg havde installeret et database cluster, som jeg mente, det skulle gøres, så kontaktede vi et andet firma, som skulle hjælpe med migreringen af data. Inden da skulle de selvfølgelig 'godkende' min cluster installation.

Jeg blev godt nok noget stolt, da min installation fik en del roser i modsætning til den installation vores tidligere konsulent havde lavet. Migreringen gik mere smertefrit, end vi havde forestillet os, og alting ser ud til at køre som det skal.


Det er ved at gro godt til i haven


Back to content