Nyheder - Panther's Homepage

Go to content

Erfa møde hos DR

Panther's Homepage
Published by Panther in Nyheder 2016 · 24 January 2016
Jeg har sat mig for at udvide min horisont. At 'netværke' er ikke noget nyt, men det er noget 'man bør gøre'. Nu er det bare sådan, at jeg er introvert, og derved har jeg svært ved at snakke med folk, jeg ikke kender. Det er med til at gøre det sværere for mig at skabe et netværk.

Første skridt jeg har valgt at tage i retning af at netværke noget mere er at deltage i et ERFA møde. Jeg blev inviteret med af en af konsulenterne, der hjælper mig på arbejdet. ERFA mødet skulle holdes hos DR og handlede om Microsoft Service Manager. Service Manager er et stort produkt, der kan bruges til mange ting herunder automatisering.

Det var lidt svært for mig at tage kontakt. Dels var jeg nervøs for mødet med de mange fremmede mennesker, og dels viste min migræne sig fra sin værste side, hvor pillerne ikke hjalp. Jeg fik snakket lidt med en af gutterne fra DR, og jeg syntes, at mødet var rigtig spændende. Specielt blev jeg en smule fascineret af DR's måde at håndtere It på, og jeg må ærlig indrømme, at ud fra det jeg hørte, så kunne det godt være et sted, jeg kunne tænke mig at arbejde, hvis muligheden nogensinde dukkede op.

Selvom dagen absolut ikke gik, som jeg havde håbet, så har det ikke skræmt mig væk. Jeg ved godt, at min migræne har det med at 'nedlægge' mig første gang, jeg gør noget nyt, så næste gang bliver det ikke nær så slemt. Jeg håber, at jeg med tiden lærer at blive bedre til at 'netværke'.




Back to content