Nyheder - Panther's Homepage

Go to content

Godt nytår 2016

Panther's Homepage
Published by Panther in Nyheder 2016 · 3 January 2016
Ih, altså, jeg synes, at der igen er sket ufattelig mange spændende ting på et år. Jeg blev utrolig inspireret og fik en del gode tips, da jeg deltog i en tværfløjte Masterclass med Gareth McLearnon. Det har givet mig lidt blod på tanden for at få lidt undervisning på et tidspunkt, så jeg kan blive bedre.

Jeg kastede mig også ud i at lære at spille på et nyt instrument - klarinetten. Forholdsvis hurtigt fik jeg lært de første greb og med hjælp fra play-along, gik der ikke lang tid, før jeg spillede melodier - og det lød godt! :-) Det er meget sjovere at lære et nyt instrument, end jeg havde forestillet mig, og d. 31. december bestilte jeg et online kursus hos en canadisk klarinet spiller, som hedder Michelle Anderson. Hun har mange gode og gratis Youtube videoer, hvor hun deler ud af sin viden, så du hun kom med et tilbud på et nyt kursus, hun har lavet, så slog jeg til. Dels kunne jeg vinde noget, men mest af alt var jeg interesseret i en online Masterclass, som hun vil tilbyde i starten af dette år. Og med erindringen om hvor meget jeg lærte ved min tværfløjte Masterclass, så tænkte jeg, at jeg kunne få et par gode pointer og få rettet dårlige vaner. Jeg glæder mig allerede.

Hvad der ellers skal ske i år, ved jeg ikke. Jeg skal i hvert fald spille noget mere, og med 3 instrumenter så går tiden altså hurtigt.

I ønskes alle et GODT NYTÅR




Back to content