Nyheder - Panther's Homepage

Go to content

iPad Pro

Panther's Homepage
Published by Panther in Nyheder 2016 · 7 February 2016
Jeg har været så heldig at få nogle overarbejdspenge udbetalt fra mit arbejde. Normalt ville pengene ryge direkte ind på opsparingskontoen, men denne gang valgte jeg at bruge nogle af dem på en Apple dims. Apple har lavet en stor iPad, og jeg har gået og luret lidt på den, for det ville da være rart med sådan en til mine noder.

Nu har jeg modtaget den, og jeg har overhovedet ikke fortrudt. Det er utrolig, hvor hurtigt jeg er blevet vant til størrelsen. Pludselig er den 'almindelig' iPad lille, og noderne på den er nærmest mikroskopiske :-) Jeg har også valgt at købe den med meget hukommelse, for med mit ekspanderende nodearkiv, så er det nødvendigt. Til gengæld har jeg fravalgt muligheden for at sætte SIM kort i den. Jeg synes ikke, at det er så vigtigt, for jeg kan jo altid komme på nettet via min telefon, og så kan jeg spare de penge.

En anden ting, jeg har købt, er en Apple pencil. Den gør det noget nemmere at lave notater i mine noder - og så er de læselige! Den spidse pen gør det også meget nemmere at ramme det rigtige sted i noderne.

På et tidspunkt skal jeg selvfølgelig have købt et 'survivor' cover til den store iPad, for den er meget mere sårbar overfor skader, hvis den ryger på gulvet, men jeg ser lige tiden an, for lige nu er der ikke så stort udvalg på markedet.




Back to content