Nyheder - Panther's Homepage

Go to content

Renseting

Panther's Homepage
Published by Panther in Nyheder 2016 · 13 March 2016
Det er en fornøjelse at spille på mine instrumenter, og jeg sørger for, at de bliver tørret for fugt og fedtede fingre bliver fjernet, hver gang jeg har spillet, men det er ikke alle steder, det er lige let at komme til. Jeg har længe gået og kigget på det patina, der sætter sig i krogene, men jeg har ikke turdet gøre noget ved det. Derudover burde mekanikken smøres med jævne mellemrum, og udover saxofonen som var en tur hos Thomann, så har det aldrig været gjort.

Første skridt er, at jeg næsten har tømt Thomann for diverse renseting til tværfløjte, saxofon og klarinet. Både smørelse, pudseklude, dimser til puderne osv er bestilt, og så håber jeg, at jeg til sommer har mod på et større rensearbejde.

Imens venter jeg (en smule utålmodigt) på min nye klarinet. Det bliver så spændende. Den gamle klarinet? Den beholder jeg. Hvis jeg nogle sinde skulle være så heldig at få muligheden for at spille klarinet i et orkester og skal spille udenfor, så kan jeg til nød bruge den, for træ er ikke så glad for temperaturforskelle, og at spille i frostvejr kan få klarinetten til at sprække. Derudover kan den gamle klarinet bruges som prøveklud, hvis jeg skal reparere noget på den nye.


Kyllingerne er begyndt at indtage min tagrende


Back to content